Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

Mikulászsák

Szerezdbe Mikulászsákunkat!

Limitált darabszámban elérhető az általunk kézzel készített mikulászsák, mely minőségi spanyol jacquard szövött textilből készült, arany zsinorral.

Lepd meg gyermeked a Mikulástól kapott zsákkal, hogy még izgalmasabb legyen a várakozás!

A mikulászsákot a borítékban küldjük, gyermeked számára.

Mérete: 30 x 17 cm
Összetétel: 50% pamut – 50% poliészter

1.990 Ft

Elfogyott

* A mikulászsák külön termékeket nem tartalmaz!
A textil minta termékenként eltérő!

Pacsika Mária
Pacsika Mária
2022-05-16
ajánlja
Gyorsan megérkezett. Nagyon kedves levél. Nagy örömöt okozott.Csak pozitív véleményem van. Ajánlom mindenkinek aki igazi meglepetést szeretne ajándékozni.
Szilágyi Mónika
Szilágyi Mónika
2022-05-16
ajánlja
Nagyon rugalmas választék, szintén rugalmas fizetéslehetőséggel. A lányomnak rendelt levél, 1 héten belül itt volt. Valószínű idén is rendelek tőlük. Ajánlom mindenkinek, akik egy pici meghittséget is szeretnének ajándékozni gyermekeiknek, egyenesen a Mikulástól 🥰
Csenge Ayse Gülec
Csenge Ayse Gülec
2021-12-03
ajánlja
Kereszt fiamnak és a húgának rendeltem, ők külföldön élnek de egy nagy karácsonyi csomagba kerültek a levelek. Minden itt volt 2 napon belül, tökéletesen becsomagolva hibátlanul. A gyerekek imádták és nagyon boldogok voltak. 🤍abszolút megbízható, csak ajánlani tudom.!
Beatrix Molnárné Borbély
Beatrix Molnárné Borbély
2021-11-09
ajánlja
Nagyon pozitív a tapasztalatom, csak ajánlani tudom. Jó ötlet volt, hogy utalással is lehet már fizetni. Utolsó pillanatban gondoltam meg magam a személyes üzenettel kapcsolatban. Nagyon kedvesen, azonnal válaszoltak az e-mailre, természetesen átírják a szöveget. Hatalmas örömet szerezve ezzel nekem! Hálás vagyok érte, köszönöm! Sok sikert kívánok!