NOVEMBER 2. NYITÁS 💖

❄️🎄 NOVEMBER 2. NYITÁS 🎄❄️

Gyakori kérdések

Kérdésed lenne, de nem tudod a választ a Mikulás levéllel kapcsolatban? Itt megtalálhatod!

Több gyermeknek szeretnék rendelni, megoldható?

Természeretesen, minden gyermek nevére külön ki kell töltened a megrendelési űrlapot, hogy egyénire lehessen szabni a levelet, amennyiben eltérő címekre szeretnél postázni így mi pontosan látni fogjuk.

Egy megrendelésbe írhatok több nevet?

A megrendelés egy gyermek nevére szól, így kerünk, hogy ezt vedd figyelembe, ahogy a megrendelési űrlapban is olvasható, egy megrendelés  – egy levél – egy gyermek.

Rendelhetek teljesen egyedi szöveggel levelet?

Természetesen, erre is van mód! 🙂 Kérlek írj egy e-mailt a hello@levalamikulastol.hu e-email címre, és megbeszéljük a részleteket!

Rossz levelet kaptam, mi a teendő? (100% garancia)

Megértjük, milyen kellemetlen lehet, amikor hiba csúszik a megrendelésbe. Ezért 100% garanciát vállalunk annak érdekében, hogy termékünk mindig 100% örömet okozhasson, de ettől még sajnos előfordulhatnak hibák! Minden levelet, ellenőrzünk az esetleges hibák miatt, mielőtt elküldjük őket, de kérlek, írj bátran a hello@levalamikulastol.hu címre a megrendelés számával, és csatolj egy képet az e-mailbe, ha visszatérítést szeretnél, mert hibás megrendelést kaptál!

Mennyi idő alatt készül el a Mikulás levél?

Amennyiben az azonnali postázást választod, a megrendeléstől számított maximum 3 munkanap alatt postázásra kerül a Mikulás levél. Kiválasztott időszak esetén, pedig a feladás: legkésőbb a kiválasztott hét szerdai napjáig kerül postázásra.

Külföldre rendelhetek Mikulás levelet?

Weboldalunkon, sajnos nincs mód külföldi postázást kiválasztani, de amennyiben írsz a Kapcsolat menüpontunkban találunk megoldást!

Mikor kell oda adni a levelet a gyermekemnek/unokomnak?

Véleményünk szerint a legjobb még december 6.  Mikulás elött oda adni a levelet, hiszen a levélszövegek úgy írodtak, hogy hamarosan találkozik a Mikulás a kis lurkókkal és reméli nagyon várják!

Ezek teljesen egyedi levélpapírok?

Igen, fontosnak találtuk, hogy egy egyedi terméket hozzunk létre, így a levélpapírok 100%-ban magyar illusztátor keze alól került ki, csak is a Levél a Mikulástól megrendelésére! 🙂 Ezekkel az illusztrációkkal máshol nem találkozhatsz!

Szeretném a megrendelésem lemondani, megtehetem?

Természetesen, ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@levalamikulastol.hu e-mail címen!

Elgépeltem a szöveget/nevet, mit tegyek?

Minden levelet nyomatás elött ellenőrzünk, így a kisebb hibákra ügyelünk, hogy javítva legyen. (Erre viszont garanciát nem vállalunk!)

Hópehely

Nem találod a választ?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és igyekszünk 24 órán bellül megválaszolni a kérdésedet!